Disznóvágás csomag

Autentikus program, csodálatos környezetben

Egész napos családi vagy csapatépítő program, erdei környezetben

Disznótor az erdő közepén, gyönyörű, privát környezetben, akár profi böllér segítségével. Kiváló céges csapatépítő program, de egy remek családi közös nap is lehet!

Mi biztosítjuk hozzá a helyet, fűtött épületet hűtővel, asztalokkal és a reggeli, ebéd, vacsora készítéséhez szükséges kellékeket, eszközöket is.

Profi segítség és eszközök

Nincs senki a csapatban, aki tudná, hogy kell egy disznótort levezényelni?

Semmi gond! Profi böllér partnerünk igény szerint segít nektek mindenben, a disznó feldolgozásától kezdve, a disznósajt és rakott fej készítésén keresztül a hurka/kolbász töltésig, valamint a disznótoros pálinka helyes elfogyasztásának ismertetéséig. És természetesen az ehhez szükséges összes eszközt is biztosítja számotokra igény szerint, valamint a disznótor utáni takarításra sem lesz gondotok.

Disznótoros lakoma

Természetesen a nagy munka közben enni is kell. Böllérünk vezényletével az alábbi menüt készíthetitek el:

  • Reggeli: hagymás vér, hentes pecsenye
  • Ebéd: csontleves, toroskáposzta
  • Vacsora: hurka, kolbász, tepertő


Ez csak egy ajánlás, rajtatok múlik, hogy mit fogtok készíteni.

Alapanyagok

A fél/egész disznót, az ételek elkészítéséhez a hozzávalókat, a hurka/kolbász töltéséhez szükséges alapanyagokat Nektek kell hoznotok, de igény szerint mi is tudunk benne segíteni tippekkel, a beszerzést illetően.

Ezzel kapcsolatban bővebb tájékoztatást telefonon tudunk adni, hívj minket a +36-70/314-0339 számon!

Az elkészült ételek, feldolgozott húsok hazaviteléhez ne felejtsetek el csomagolóanyagokat, edényeket hozni magatokkal.

Foglalható egész télen!

Disznóvágás csomagunk egész télen és akár tavaszig is foglalható, míg az időjárás kellően hideg hozzá. 

Csomagár

Csomagunk maximum 20 főre szól (nagyobb létszám is megoldható), a bérlés reggel 6 órától délután 4 óráig tart (10 óra). Tartalmazza a fűtött épületünk, valamint a rendelkezésre álló alap eszközök és a helyen található főzőhelyek használatát. A böllér közreműködése, aki segít a disznó feldolgozásában, az ételek elkészítésében is (így akár kevésbé gyakorlott társaság is nyugodtan kipróbálhatja ezt a remek programot) nem része a csomagnak, díja a böllér részére fizetendő. Ezzel kapcsolatban további információt telefonon tudunk adni.

6 órától 16 óráig

Disznóvágás csomag
129.900 Ft
  •  
Egész napos

Foglalj most!

Egy szuper családi programot kerestek? Vagy egy céges csapatépítőn gondolkodtok? Megtaláltátok a legjobb opciót, keressetek minket a részletekért!

További információk és foglalás az alábbi telefonszámon vagy a jobb alsó Messenger ikonra kattintva üzenetben is lehetséges!

© 2021 Dream Garden VIP Club

A DreamGarden
VÉGLEG BEZÁRT!

Ha azonban megtaláltad a tökéletes rendezvényhelyszínt, rendelj koktélt: